Din kurv
Close Alternative Icon

BUILD & BOUNCE - AKTIV LEG OG MOTORISKE FÆRDIGHEDER

I denne video vil vi vise dig, hvordan de sjove Build & Bounce-moduler kan indgå i dit barns aktive leg. Vi har inviteret den danske motorik- og gymnastiktræner, Signe Lindstrøm, til at vise dig et lille udvalg af aktiviteter, der kan inspirere dig til at være aktiv sammen med dine børn.

BUILD & BOUNCE - LEG OG KREATIVITET

Build & Bounce-moduler er sjove geometriske former fremstillet i højkvalitetsskum og betræk af slidstærke tekstiler, der vil vække dit barns nysgerrighed og invitere til timer med aktiv leg og kreative øjeblikke. Udover at stimulere motoriske færdigheder fungerer modulerne som selvstændige byggeklodser ved opførelsen af en hule eller som en del af anden fantasifuld leg. Med Build & Bounce ønsker vi at opmuntre børn til at forblive aktive i løbet af de mange timer med indendørs leg, hvilket styrker motorisk udvikling og fremtidig indlæringskapacitet.

LÆS MERE OM BUILD & BOUNCE

MULTIFUNKTIONELLE MØBLER TIL AKTIV LEG

Her kan du se øvrige by KlipKlap-produkter og deres mange funktioner for aktive børn og forældre, der elsker at lege og træne motoriske færdigheder i hjemmet.

KK 3 FOLD
AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER

I denne video vil du se, hvordan foldemadrassen KK 3 Fold kan fungere som en træningsstation, hvor du og dit barn kan være aktive sammen i hjemmet.

AFSPIL FILM

KK 3 FOLD SOFA
AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER

I denne video vil du se, hvordan foldesofaen KK 3 Fold Sofa kan fungere som en træningsstation, hvor du og dit barn kan være aktive sammen i hjemmet gennem børnenes barndom.

AFSPIL FILM

AKTIV LEG FOR ALLE ALDRE

Baseret på fire forskellige aldersgrupper - fra 5 måneder til 6 år - giver følgende videoer dig inspiration til, hvordan du aktivt kan bruge vores produkter sammen med din baby eller dit barn.

AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 5 - 10 MÅNEDER

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 5-10 måneder.

AFSPIL FILM

AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 10 - 18 MÅNEDER

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 10-18 måneder.

AFSPIL FILM

AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 1,5 - 3 ÅR

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 1.5-3 år.

AFSPIL FILM

AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 3 - 6 ÅR

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for børn i alderen 3-6 år.

AFSPIL FILM
still_04-1666168876605 (1).jpg__PID:d486230b-3c61-484a-a520-1d81b7226b4c

DE 3 PRIMÆRE SANSER:

De primære sanser er grundlæggende for, at hjernen modner og udvikler sig, samt at kroppen bevæger og tilpasser sig i forhold til fysiske aktiviteter og omgivelser. Disse sanser er afgørende for interaktionen mellem sanserne, hjernen og kroppen.

Når vi taler om de tre primære sanser, mener vi:

FØLESANSEN (taktilsansen)
Sansningen af berøring, hvor kontakt, tryk eller træk i huden registreres.

BEVÆGELSE (muskel-ledsansen)
Sansningen, der lader os opfatte stedet, bevægelsen og handlingen af kropsdele.

BALANCE (labryrintsansen)
Vores oplevelse af bevægelse og balance. En række strukturer i det indre øre, kendt som de vestibulære organer, lader os vide, når vi bevæger os, og når andre ting bevæger sig omkring os.

Ved at motivere dit barn til at være aktivt og træne motoriske færdigheder fra en tidlig alder vil dit barn styrke disse tre primære sanser, hvilket vil hjælpe barnets evne til at lære gennem hele livet.