Din kurv
Close Alternative Icon

MOTORISKE FÆRDIGHEDER OG LEG: 5 - 10 MÅNEDER

I denne video vil du se, hvordan by KlipKlaps produkter kan indgå i din babys daglige aktiviteter og leg.

Vi har inviteret den danske motorik- og gymnastiktræner, Signe Lindstrøm, til at vise dig et udvalg af aktiviteter på vores madrasser og moduler.

LÆRING GENNEM BEVÆGELSE

Din baby er født med en naturlig nysgerrighed til at udforske verden ved hjælp af kroppen. Når du hjælper dit barn med udviklingen af grov- og finmotoriske færdigheder, styrker du samtidigt dit barns evne til at udvikle sanser og sprogfærdigheder senere i livet.

Gennem træning af motorikken, nærvær og trygge omgivelser vil du opdage, at dit barns selvtillid vokser, og at det med tiden vil vise mere nysgerrighed over for nye ting. Husk, at hver gang I leger sammen, styrkes forholdet mellem dig og dit barn

AKTIV LEG

Baseret på fire forskellige aldersgrupper - fra 5 måneder til 6 år - giver følgende videoer dig inspiration til, hvordan du aktivt kan bruge vores produkter sammen med din baby eller dit barn.

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 10 - 18 MÅNEDER

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 10-18 måneder.

AFSPIL FILM

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER: 1,5 - 3 ÅR

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 1,5-3 år.

AFSPIL FILM

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 3 - 6 ÅR

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for børn i alderen 3-6 år.

AFSPIL FILM

DE 3 PRIMÆRE SANSER:

De primære sanser er grundlæggende for, at hjernen modner og udvikler sig, samt at kroppen bevæger og tilpasser sig i forhold til fysiske aktiviteter og omgivelser. Disse sanser er afgørende for interaktionen mellem sanserne, hjernen og kroppen.

Når vi taler om de tre primære sanser, mener vi:

FØLESANSEN (taktilsansen)
Sansningen af berøring, hvor kontakt, tryk eller træk i huden registreres.

BEVÆGELSE (muskel-ledsansen)
Sansningen, der lader os opfatte stedet, bevægelsen og handlingen af kropsdele.

BALANCE (labryrintsansen)
Vores oplevelse af bevægelse og balance. En række strukturer i det indre øre, kendt som de vestibulære organer, lader os vide, når vi bevæger os, og når andre ting bevæger sig omkring os.

Ved at motivere dit barn til at være aktivt og træne motoriske færdigheder fra en tidlig alder vil dit barn styrke disse tre primære sanser, hvilket vil hjælpe barnets evne til at lære gennem hele livet.

MULTIFUNKTIONELLE MØBLER TIL AKTIV LEG

Her dykker vi ned i et udvalg af by KlipKlaps produkter og demonstrerer alsidigheden, når de bruges som grundlag for aktiv leg og træning af motoriske færdigheder i hjemmet.

KK 3 FOLD - MOTORISKE FÆRDIGHEDER & AKTIV LEG

I denne video vil du se, hvordan foldemadrassen KK 3 Fold kan fungere som en træningsstation, hvor du og dit barn kan være aktive sammen i hjemmet.

AFSPIL FILM

KK 3 FOLD SOFA - MOTORISKE FÆRDIGHEDER & AKTIV LEG

I denne video vil du se, hvordan foldesofaen KK 3 Fold Sofa kan fungere som en træningsstation, hvor du og dit barn kan være aktive sammen i hjemmet gennem børnenes barndom.

AFSPIL FILM

BUILD & BOUNCE - MOTORISKE FÆRDIGHEDER & AKTIV LEG

Build & Bounce er moduler formet til børns aktive leg. Se, hvordan disse sjove elementer kan være med til at udvikle dit barns motoriske færdigheder.

AFSPIL FILM