Din kurv
Close Alternative Icon

PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE

KIDS COLLECTION

by KlipKlaps produkter er af høj kvalitet og beregnet til mange års hyppig brug. En god vedligeholdelse kan forlænge produktets levetid.

Undgå at placere dit produkt i direkte sollys, da tekstilet kan falme over tid. Dette er ikke reklamations berettiget.

Herunder følger en vejledning til vedligeholdelse af hvert enkelt by KlipKlap produkt. Er du fortsat usikker på, hvordan du behandler produktet bedst, er det altid en god idé at rådføre sig med en fagperson. Vi gør opmærksom på, at ingen af vores produkter er imprægnerede fra vores side. Vil du vide mere om kvaliteten af vores produkter, kan du læse med her.

KK Kids Chairs og KK Kids Sofa

Alle KK Kids Chairs er lavet i 35 kg koldskum og slidstærke tekstiler. Betrækket er IKKE aftageligt.

Rengøring: Stolene bør rengøres regelmæssigt ved støvsugning med blød børste og evt. pletfjerning hvis nødvendigt.

Ved pletfjerning bruges en ren, hårdt opvredet klud evt. med en neutral sæbe. Det er vigtigt, at der kun bruges en moderat mængde vand ifm. pletfjerning, da for meget vand kan give fugtskader i skummet. Læg evt. et viskestykke ind mellem skum og tekstil. Ligeledes er det vigtigt, at der laves en fugtig ring i en god størrelse hele vejen rundt om pletten, så der ikke opstår en skjold efterfølgende. Støvsug altid hele møblet inden pletfjerning.

CSR - Sikkerhed og ansvar

For mere information om vores sikkerhed og ansvarlighed klik HER

Multifunktionelle madrasser

Alle madrasser fra by KlipKlap er lavet i 35 kg koldskum og slidstærke tekstiler. Nedenfor findes en anvisning til vedligeholdelse af alle vores madrasser, både hvad angår rengøring og tilretning af betræk.

Da alle madrasserne er polstermøbler(skum betrukket med tekstil), er der en sandsynlighed for, at skum og betræk med tiden forskubber sig i forhold til hinanden. Dette er helt naturligt for polstermøbler, men heldigvis er det også nemt selv at rette op på igen. Vi har i samarbejde med vores møbelpolstrer lavet en video på hvordan.

Betrækket er aftageligt på alle madrasser, men kræver, at du klipper knapperne af og syer dem på igen efterfølgende. Ydermere skal du være meget nænsom ved lynlåsene, når betrækket tages af og trækkes på igen. Især ved påsætning af betrækket igen, er det vigtigt, at én person holder lynlåsen samlet/tæt på hinanden, mens en anden person langsomt lyner lynlåsen sammen igen. Aftagning af betræk bør begrænses til et absolut(!) minimum af gange og helst undgås helt! Forsøg ALTID med grundig pletfjerning først!

I forhold til rengøring af madrassen, skal du være opmærksom på, hvilket tekstil du har valgt. Find en oversigt over hvert tekstil og anbefalet rengøring herunder. Fælles for dem alle er dog, at vi først og fremmest anbefaler regelmæssig støvsugning med blød børste og pletfjerning med vand og evt. neutral sæbe, når nødvendigt.

Ved pletfjerning bruges en ren, hårdt opvredet klud evt. med en neutral sæbe. Det er vigtigt, at der bruges en moderat mængde vand ifm. pletfjerning, da for meget vand kan give fugtskader i skummet. Læg et viskestykke ind mellem skum og tekstil. Ligeledes er det vigtigt, at der laves en fugtig ring i en god størrelse hele vejen rundt om pletten, så der ikke opstår en skjold efterfølgende. Støvsug altid hele møblet inden pletfjerning.

Multi grey, blue grey, deep green, beige, sand og brown: Støvsugning med blød børste regelmæssigt. Pletfjerning med mild sæbe. Professionel rens.

Soft rose og mustard: Støvsugning med blød børste regelmæssigt. Pletfjerning med mild sæbe. Professionel rens eller vask ved 30° med vrangen ud og lukkede lynlåse(bør begrænses til et minimum af gange).

Ved hårde, direkte hop eller tryk på knapperne, kan disse blive bulede. Dette er ikke reklamationsberettiget.