Din kurv
Close Alternative Icon

VORES HISTORIE

// STIFTET I 2010

Skabt ud fra en filosofi om, at møbler får et længere liv, når de opfordrer til en multifunktionel måde at leve på, følger vores multifunktionelle madrasser med dig igennem et helt liv.

Et multifunktionelt eventyr

Der var engang en dansk mor som ønskede et behageligt underlag til tumletid med sin søn. Hun fandt dog sengen alt for blød, gulvet alt for hårdt og lige meget hvilket underlag, hun afprøvede, var der noget, der ikke føltes helt rigtigt. Intet underlag var behageligt nok at ligge på for både hende og hendes lille dreng.

Til sidst besluttede hun sig for at designe sin egen tumlemadras og ikke nok med at den løste hendes problem, så fungerede den også som et perfekt værktøj til at stimulere hendes søns motoriske udvikling og var samtidig med til at styrke deres samhørighed. Den blev så populær blandt venner og familie, at hun snart begyndte at producere flere prototyper af designet.

Derfra varede det ikke længe, før hun fik øjnene op for hvilket potentiale dette alsidige møbel rummede, og dette var starten på by KlipKlaps multifunktionelle rejse. I dag har det originale design udviklet sig til en hel serie af produkter, som bliver distribueret til børn og deres forældre verden over.


Nærværets magt

by KlipKlap's design opfordrer dig til at være mere nærværende. Læg de digitale distraktioner til side og tilbring mere kvalitetstid sammen med dine børn via leg, læsning eller blot afslapning. Med by KlipKlaps design investerer du ikke kun i funktionelle og smukke møbler, du investerer også i glæde og gode minder.


Vision

by KlipKlaps design skal stimulere børns motoriske udvikling verden over og opfordre til hygge og nærvær i familien.


Mission

by KlipKlap skaber møbler og tilbehør, der stimulerer den motoriske udvikling hos børn, ligesom de inviterer til leg og nærvær mellem børn og deres forældre. by KlipKlaps design følger med tiden og med dig. Dét er design for generationer – skabt ud fra en filosofi om, at møbler får et længere liv, når de opfordrer til en multifunktionel måde at leve på.