Din kurv
Close Alternative Icon

KK 3 FOLD - AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER

I denne video kan du se, hvordan KK 3 Fold kan bidrage til dit barns aktive leg indendørs. Vi har inviteret den danske gymnast og ekspert i motoriske færdigheder, Signe Lindstøm, til at vise dig en række aktiviteter på vores foldemadras KK 3 Fold.

KK 3 FOLD - SJOV, RUMMELIG OG MULTIFUNKTIONEL

KK 3 Fold er rygraden i by KlipKlap. Oprindeligt blev den udviklet som en tumlemadras til stimulering af børns motoriske færdigheder, men den rummer også mange andre funktioner. Med tre foldbare lag er KK 3 Fold det ideelle møbel til hele familien. Brug den således også som gæsteseng, loungesofa eller daybed.

Denne foldemadras giver børn mulighed for at boltre sig og være aktive indendørs, så de styrker deres motoriske udvikling og fremtidige indlæringskapacitet. Madrassen tilpasser sig dig og din families behov og vil følge børnene gennem barndommen og videre i livet.

LÆS MERE OM PRODUKTET

MULTIFUNKTIONELLE MØBLER TIL AKTIV LEG

Her dykker vi ned i et udvalg af by KlipKlaps produkter og demonstrerer alsidigheden, når de bruges som grundlag for aktiv leg og træning af motoriske færdigheder i hjemmet.

KK 3 FOLD SOFA
AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER

I denne video vil du se, hvordan foldemadrassen KK 3 Fold kan fungere som en træningsstation, hvor du og dit barn kan være aktive sammen i hjemmet.

AFSPIL FILM

BUILD & BOUNCE
AKTIV LEG & MOTORISKE FÆRDIGHEDER

Build & Bounce er moduler formet til børns aktive leg. Se, hvordan disse sjove elementer kan være med til at udvikle dit barns motoriske færdigheder.

AFSPIL FILM

AKTIV LEG FOR ALLE ALDRE

Baseret på fire forskellige aldersgrupper - fra 5 måneder til 6 år - giver følgende videoer dig inspiration til, hvordan du aktivt kan bruge vores produkter sammen med din baby eller dit barn.

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER & LEG
ALDER: 5 - 10 MÅNEDER

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 5-10 måneder.

AFSPIL FILM

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER & LEG
ALDER : 10 - 18 MÅNEDER

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 10-18 måneder.

AFSPIL FILM

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER & LEG
ALDER: 1,5 - 3 ÅR

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 1,5-3 år.

AFSPIL FILM

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER & LEG
ALDER : 3 - 6 ÅR

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 3-6 år.

AFSPIL FILM

DE 3 PRIMÆRE SANSER:

De primære sanser er grundlæggende for, at hjernen modner og udvikler sig, samt at kroppen bevæger og tilpasser sig i forhold til fysiske aktiviteter og omgivelser. Disse sanser er afgørende for interaktionen mellem sanserne, hjernen og kroppen.

Når vi taler om de tre primære sanser, mener vi:

FØLESANSEN (taktilsansen)
Sansningen af berøring, hvor kontakt, tryk eller træk i huden registreres.

BEVÆGELSE (muskel-ledsansen)
Sansningen, der lader os opfatte stedet, bevægelsen og handlingen af kropsdele.

BALANCE (labryrintsansen)
Vores oplevelse af bevægelse og balance. En række strukturer i det indre øre, kendt som de vestibulære organer, lader os vide, når vi bevæger os, og når andre ting bevæger sig omkring os.

Ved at motivere dit barn til at være aktivt og træne motoriske færdigheder fra en tidlig alder vil dit barn styrke disse tre primære sanser, hvilket vil hjælpe barnets evne til at lære gennem hele livet.

still_04-1666168876605 (1).jpg__PID:d486230b-3c61-484a-a520-1d81b7226b4c