Din kurv
Close Alternative Icon

SOCIALT ANSVAR

Vi sætter en ære i at bidrage til gode formål både lokalt og globalt.

OEKO-TEX

Det er ikke til at se eller føle, om der er sundhedsskadelige kemikalier i et tekstil, og kun få kemikalier forsvinder efter vask. Det er dog muligt at købe tekstiler uden sundhedsskadelige stoffer, fordi der er mange alternative og ufarlige kemikalier og metoder, som producenterne kan bruge i stedet for de sundhedsskadelige stoffer. Derfor er al tekstil og skum der anvendes i by KlipKlaps kollektion, OEKO-TEX® 100 certificeret. Tanken bag OEKO-TEX®-ordningen er, at alle OEKO-TEX®-produkter skal være lavet af materialer, der ikke kan forårsage skade. Det sikrer også bæredygtig produktion for producenter og for forbrugere, der er garanteret tekstiler (og lignende materiale), der er testet for mere end 300 forskellige sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer.  OEKO-TEX® laboratorietest inkluderer omkring 100 testparametre og tager højde for den påtænkte anvendelse af tekstilerne. Jo mere intensiv hudkontakt af et tekstilprodukt er, jo strengere er grænseværdierne for hver produktklasse.


Produktklasse I: Artikler til babyer og småbørn

Produktklasse II: Produkter, der bruges tæt på huden

Produkt klasse III: Artikler bruges væk fra huden

Produktklasse IV: Materialer

Produkter fra by KlipKlap’s Petite Collection lever op til klasse I.
Produkter fra by KlipKlap´s foldable kollektion testet i produktklasse II, hvilket er et usædvanlig højt niveau for møbler.

 
LEGEHELTENE

Dette er et initiativ på danske hospitaler, udviklet af NGO’en 'Børneulykkesfonden'.

De frivillige, som besøger og leger med syge børn landet over, kaldes ‘Legeheltene’. Vi støtter dem i deres arbejde på Skejby Hospital i Aarhus, Danmark, hvor vi har sponsoreret produkter til deres sengeafsnit for børn og unge.

 
KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Hver måned donerer vi til Kræftens Bekæmpelse, som er Danmark største sygdomsbekæmpende organisation og Danmarks største patientforening. Foreningens tre hovedområder er forskning, forebyggelse samt rådgivning og støtte til kræftpatienter og deres pågående.

 
RED BARNET

Red Barnet blev oprettet i Danmark i 1945, med henblik på at forbedre børns liv gennem bedre uddannelse, sundhedsvæsen og økonomiske muligheder samt yde nødhjælp i naturkatastrofer, krig og andre konflikts zoner.

Alle børn fortjener den bedste start i livet - uanset hvem de er, eller hvor de bor.

by KlipKlap er stolte over at kunne bidrage til, at dette arbejde kan fortsætte gennem et kampagnesamarbejde i 2019/2020 samt et designsamarbejde i forbindelse med NGO’ens 75-års jubilæum i 2020.