Din kurv
Close Alternative Icon

MOTORISKE FÆRDIGHEDER OG AKTIV LEG

Hvad er Motorik?

Motorik refererer til vores evne til at udføre bevægelser, anvende vores krop og engagere os i leg. Et barns mod kan ofte relateres til dets motoriske færdigheder, hvilket igen påvirker dets villighed til at udforske og tage udfordringer op, især når det kommer til nye bevægelser og aktiviteter.

VÆR AKTIVE SAMMEN

by KlipKlaps hjerte banker for små børns motoriske udvikling – sammen med mor, far eller en anden voksen. Vi vil så gerne motivere dig og dit barn til at være aktive sammen. Vi har til det formål fremstillet en række videoer, som skal inspirere dig til at stimulere dit barns tidlige udvikling af motoriske færdigheder gennem aktiv leg. Vi håber også, at I ved hjælp af øvelserne vil opleve en tættere samhørighed – dig og dine børn i mellem.

Nedenfor finder du 4 videoer, opdelt efter alder, fyldt med inspiration til træning af dit barns motoriske færdigheder. For at lave disse træningsvideoer har vi slået os sammen med den danske gymnast og ekspert i motorik, Signe Lindstrøm. Videoerne er ment som inspiration til dig som forælder for at være aktiv sammen med dit barn. I videoerne guider vi dig gennem øvelser, der hjælper dit barn til at udforske, hvad kroppen er i stand til.

For at give dig et dybere indblik i vores produkter har vi også skabt 3 inspirerende produktvideoer, der udforsker anvendeligheden af vores KK 3 Fold, KK 3 Fold Sofa og Build & Bounce.

AKTIV LEG

Baseret på fire forskellige aldersgrupper - fra 5 måneder til 6 år - giver følgende videoer dig inspiration til, hvordan du aktivt kan bruge vores produkter sammen med din baby eller dit barn.

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 5 - 10 MÅNEDER

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 5-10 måneder.

AFSPIL FILM

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 10 - 18 MÅNEDER

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for babyer i alderen 10-18 måneder.

AFSPIL FILM

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 1,5 - 3 ÅR

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for tumlinger i alderen 1,5-3 år.

AFSPIL FILM

TRÆNING AF MOTORISKE FÆRDIGHEDER
ALDER : 3 - 6 ÅR

Lær hvordan du kan bruge by KlipKlaps produkter til at stimulere dit barns grovmotorik og bliv inspireret til at være mere aktiv sammen med dit barn. Her demonstrerer vi øvelser for børn i alderen 3-6 år.

AFSPIL FILM

MULTIFUNKTIONELLE MØBLER TIL AKTIV LEG

Her dykker vi ned i et udvalg af by KlipKlaps produkter og demonstrerer alsidigheden, når de bruges som grundlag for aktiv leg og træning af motoriske færdigheder i hjemmet.

KK 3 FOLD
MOTORISKE FÆRDIGHEDER & AKTIV LEG

I denne video vil du se, hvordan foldemadrassen KK 3 Fold kan fungere som en træningsstation, hvor du og dit barn kan være aktive sammen i hjemmet.

AFSPIL FILM

KK 3 FOLD SOFA
MOTORISKE FÆRDIGHEDER & AKTIV LEG

I denne video vil du se, hvordan foldemadrassen KK 3 Fold Sofa kan fungere som en træningsstation, hvor du og dit barn kan være aktive sammen i hjemmet.

AFSPIL FILM

BUILD & BOUNCE
MOTORISKE FÆRDIGHEDER & AKTIV LEG

Build & Bounce er moduler formet til børns aktive leg. Se, hvordan disse sjove elementer kan være med til at udvikle dit barns motoriske færdigheder.

AFSPIL FILM