Din kurv
Close Alternative Icon
FRI FRAGT på ordrer over 1000 DKK til Danmark • Levering 1-2 hverdage • Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat FRI FRAGT på ordrer over 1000 DKK til Danmark • Levering 1-2 hverdage • Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat
Kurv Icon

FORTROLIGHEDS- OG COOKIEPOLITIK

Fortrolighedspolitik

Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores privatlivspolitik opfylder derfor kravene til personoplysninger i overensstemmelse med den eksisterende forbruger- og databeskyttelseslovgivning.

Alle de givne oplysninger bruges kun til at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Når du bestiller hos os, anmoder vi om visse personlige oplysninger. De personlige oplysninger vi indsamler er navn, postadresse, e-mail-adresse, telefonnummer og økonomiske oplysninger såsom kreditkortnummer, udløbsdato og den trecifrede sikkerhedskode. Af sikkerhedsmæssige årsager opbevarer vi ikke kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Vi bruger udelukkende disse oplysninger til faktureringsformål og til at fuldføre din ordre.

Vi gemmer din e-mail-adresse for at sende dig en ordrebekræftelse samt notificere dig, når din ordre er sendt. Dit navn og adresse vises på en etiket på din ordre. Dataene er registreret hos by KlipKlap ApS og vil blive opbevaret i en periode på højst fem år. Bagefter vil informationerne blive slettet. Vi samarbejder med forskellige virksomheder, der behandler og arkiverer data. Disse virksomheder behandler data udelukkende på vores vegne og bruger ikke personlige data til deres eget formål. Vi samarbejder udelukkende med databehandlere inden for EU og inden for lande, der giver det samme beskyttelsesniveau. Du har ret til at få adgang til oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet. I nogle tilfælde bliver vi nødt til at slette dine data. Det kan f.eks. være, hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige til det formål, vi oprindeligt havde brug for dem til.

Kontakt os, hvis du føler, at dine personlige data ikke behandles i henhold til lovgivningen. Forespørgsler om dette skal sendes til by KlipKlap via e-mail (shop@byklipklap.dk).

Vi videregiver kun dine oplysninger med partnere som fragtfirmaer og vores lager i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde din ordre. Dit telefonnummer er påkrævet til forsendelsesformål, i tilfælde af at fragtfirmaerne har brug for at kontakte dig angående leveringen.

by KlipKlap behandler personoplysninger til markedsføringsformål i henhold til de eksisterende love, herunder kravet om at indsamle dit samtykke, før vi udsender vores nyhedsbrev.

Kunde- og ordredata er beskyttet af kryptering under transmission og efterfølgende opbevaring. by KlipKlap bruger Secure Socket Layers (SSL), den industrielle standard til transmission af information til behandling af din ordre.

Hvis du ønsker mere information eller ønsker at ændre dine personlige data, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til vores postadresse:

by KlipKlap ApS
Gåseagervej 14
8250 Egå

eller kontakt os via telefon 61961000 eller e-mail: shop@byklipklap.dk


GDPR - (Generel databeskyttelsesforordning)

Hvilke data har vi på dig?

De data vi indsamler på dig, er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, som du selv indtaster, når du afgiver en ordre i vores webshop, eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Hvad er formålet med dataene?

Det er nødvendigt at indsamle disse data for at kunne sende din ordre eller nyhedsbrev til dig. De data, vi indsamler fra by KlipKlaps webshop kommer udelukkende fra de oplysninger, du vælger at give os, når du bestiller online eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Hvor gemmer vi dine data?

De data, vi indsamler fra dig, gemmes i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS. Enhver sådan overførsel af dine personlige data vil blive udført i overensstemmelse med gældende love. Ved overførsler uden for EØS vil by KlipKlap bruge standardkontraktbestemmelser og beskyttelse af personlige oplysninger som beskyttelsesforanstaltninger for lande uden tilstrækkelig beslutning fra Europa-Kommissionen.

Hvem får adgang til dine data?

Vi videregiver, sælger eller bytter aldrig dine data til markedsføringsformål til tredjepart uden for by KlipKlap. Data, der videresendes til tredjepart, bruges kun til at fuldføre en ordre. 

Hvad er dine rettigheder?

Ret til adgang:

Du har ret til til enhver tid at anmode om oplysninger om de personlige data, vi har på dig. Du kan kontakte by KlipKlap, der giver dig dine personlige data via e-mail.

Ret til portabilitet:

Hver gang by KlipKlap behandler dine personlige data med automatiserede midler baseret på dit samtykke eller baseret på en aftale, har du ret til at få en kopi af dine data overført til dig eller til en anden part. Dette inkluderer kun de personlige data, du har sendt til os.

Ret til rettelse:

Du har ret til at anmode om rettelse af dine personlige data, hvis de er forkerte, herunder retten til at udfylde ufuldstændige personoplysninger.

Ret til sletning:

Du har ret til at slette alle personlige data, der er behandlet af by KlipKlap til enhver tid undtagen i følgende situationer

- du har en løbende sag med kundeservice

- du har en åben ordre, som endnu ikke er afsendt eller delvist sendt

- du har en uafviklet gæld hos by KlipKlap, uanset betalingsmetoden

- hvis du er mistænkt eller har misbrugt vores tjenester inden for de sidste fire år

- Hvis du har foretaget køb, opbevarer vi dine personlige data i forbindelse med din transaktion iht. Bogføringsreglerne


Din ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitim interesse:

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personlige data, der er baseret på by KlipKlaps legitime interesse. by KlipKlap vil ikke fortsætte med at behandle de personlige data, medmindre vi kan demonstrere en legitim grund til processen, som tilsidesætter din interesse og rettigheder eller på grund af juridiske krav.


Din ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring:

Du har ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring, herunder profilanalyse foretaget til direkte markedsføring.

Du kan fravælge direkte markedsføring ved at følge instruktionerne i hver marketing-e-mail.

 
Ret til begrænsning:

Du har ret til at anmode om, at by KlipKlap begrænser processen med dine personlige data under følgende omstændigheder:

 - Hvis du gør indsigelse mod en behandling baseret på by Klipklaps legitime interesse, skal by KlipKlap begrænse al behandling af sådanne data i afventning af verificeringen af ​​den legitime interesse.

 - hvis du hævder, at dine personlige data er forkerte, skal by KlipKlap begrænse al behandling af sådanne data, i afventning af verifikationen af ​​de korrekte personlige data.

 - hvis behandlingen er ulovlig, kan du modsætte dig sletning af personlige data og i stedet anmode om begrænsning af brugen af ​​dine personlige data i stedet

 - hvis by KlipKlap ikke længere har brug for de personlige data, men det kræves for dig at forsvare juridiske krav.

 
Hvordan kan du udøve dine rettigheder?

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor kan du altid kontakte os på info@byklipklap.dk


Datacontroller: Vi har udpeget en datacontroller for at sikre, at vi kontinuerligt behandler dine personlige data på en åben, nøjagtig og lovlig måde. Du kan kontakte vores datacontroller på sbo@byklipklap.dk.


Ret til at klage med en tilsynsmyndighed: Hvis du mener at by KlipKlap behandler dine personlige data på en forkert måde, kan du kontakte os. Du har også ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.


Kan jeg få adgang til mine personlige data?

Du kan altid få oplysninger om dine personlige data i henhold til "Den registreredes ret til adgang" (GDPR). Hvis du ønsker at udøve din ret, skal du kontakte os ved at sende en e-mail til: info@byklipklap.dk. Vi stræber efter at besvare din anmodning inden for en uge.

Bemærk: Den registrerede har adgang til adgang i de fleste tilfælde, men der findes undtagelser i særlige tilfælde. Hvis du mener, at du ikke modtager de oplysninger, du har ret til, kan du udøve din ret til adgang ved at indgive en klage til Datatilsynet. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål,

 

Cookiepolitik

1. Generelt

Denne cookiepolitik er baseret på "direktivet om privatlivets fred og elektronisk kommunikation" (Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2002/58 / EF af 12. juli 2002 om behandling af personoplysninger og beskyttelse af privatlivets fred inden for sektoren for elektronisk kommunikation (Direktiv om privatliv og elektronisk kommunikation)


Dette direktiv indeholder reglerne for information om og samtykke til cookies, der gemmes på din computer. Når du besøger dette websted, samles oplysninger om dig, din computer og din opførsel på webstedet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljerede oplysninger om, hvordan vi håndterer de indsamlede oplysninger, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte angående de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og bruge dette websted giver du dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af ​​oplysningerne om dig.


2. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der er gemt i din browser og genkendes af webstedet ved returnering, hvilket gør det muligt for os at sende personlige oplysninger til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger, der er gemt i en cookie. Det er ikke et program og kan ikke indeholde en virus.


3. Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger både første- og tredjepartscookies til at indsamle statistik og brugerdata i samlet og individuel form i analyseværktøjer til at optimere vores websted og for at præsentere dig for relevant marketingmateriale.

Nogle tredjepartscookies indstilles af tjenester, der vises på vores sider og er ikke under vores kontrol. De er indstillet af udbydere af sociale medier som Pinterest, Facebook og Mailchimp og vedrører brugernes evne til at dele indhold på dette websted, som angivet af deres respektive ikon.

Cookies er nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Desuden hjælper cookies os med at få et overblik over dit besøg på sitet, så vi kontinuerligt kan optimere og målrette webstedet mod dine behov og interesser. Vi bruger cookies til at bestemme, hvem der besøger vores websted, såvel som at føre statistik, analyser og re-marketing. På et generelt niveau bruges cookies således som en del af vores service, til at vise dig så relevant indhold som muligt.

4. Hvilke typer personoplysninger behandler vi?

Vi forbinder kun dit cookie-id til dine personlige data, der er indsendt og samlet i forhold til dit køb, hvis du afgiver en ordre på hjemmesiden.

5. Hvem har adgang til dine personlige data?

Data, der videresendes til tredjepart, bruges kun til at give dig de ovenfor nævnte tjenester, analyseværktøj for at indsamle statistikker for at optimere vores websted og præsentere dig for relevant materiale.

6. Hvor længe gemmer vi dine data?

by KlipKlap gemmer ikke dine personlige data til anden brug end at behandle ordrer og sende dig nyhedsbreve med dit forudgående samtykke.

7. Hvordan undgår og sletter jeg cookies?

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvordan du finder disse indstillinger, afhænger af din browser. Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger at afvise cookies, kan der være funktioner, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og tjenester forudsætter, at webstedet husker de valg, du foretager.

8. Sletning af cookies: Cookies, som du tidligere har accepteret, kan derefter let slettes. Hvis du bruger en pc med en nylig internetbrowser, kan du slette dine cookies ved hjælp af tastaturgenvejen: CTRL + SHIFT + Delete. Hvis genvejen ikke fungerer, eller hvis du bruger en MAC, kan du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og derefter klikke på det relevante link.

 
Bemærk: Hvis du bruger flere internetbrowsere, skal du slette cookies i dem alle.

9. Kontaktinformation

Hvis du ønsker at få yderligere information om dette websted og dets anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os:

by KlipKlap ApS
Gåseagervej 14
8250 Egå

E-mail: info@byklipklap.dk
Tlf .: +45 61961000