Din kurv
Close Alternative Icon

Hjem / Hvilken madras skal jeg vælge?

HVILKEN MADRAS SKAL JEG VÆLGE?

Skal du bruge en ekstra madras eller er du på udkig efter en ekstra sofa? Har du behov for - og plads til - et stort tumlegulv og gæsteseng? Eller er det allervigtigste et multimøbel som ikke fylder så meget, men både kan fungere som legeunderlag og siddeplads?

KK 3 fold

KK 3 Fold skrev det første kapitel i vores historie. Den er god til dig, der gerne vil have en ekstra madras til at lege, ligge og sidde på. Har du plads på gulvet og foran væggen, så kan du få glæde af alle madrassens funktioner.

Madrassen består af tre store sammenklappelige lag, der hver især måler 50 x 180 cm. Det fulde areal er 150 x 180 cm, når den er foldet helt ud.

Fås også i XL i 50x200/150x200 cm.

Se vores udvalg af KK 3 FOLD

KK 3 Fold Sofa

KK 3 Fold Sofa er det første møbel i foldemadras kollektionen, som kan stå frit med ryglæn uden at læne sig op af en væg. Foldesofaen er oplagt til dig, der ønsker den fulde sofaoplevelse som hurtigt kan forvandles til legegulv eller gæsteseng. Sofaen fylder mindre i bredden end foldemadrassen. Til gengæld giver den et længere liggeareal, når den er foldet helt ud.

Der følger to rygpuder med til ekstra komfort, støtte og leg.

Sofaen består af to store samt to mindre sammenklappelige lag. Den måler 70 x 120 cm og har et fuldt areal på 120 x 210 cm.

Fås også i en XL udgave med 20 centimeter ekstra i bredden og et toplag af memory foam, som gør den ekstra lækker at ligge og sove på. Udslået måler denne model 140 x 210 cm.

Se vores udvalg af KK 3 FOLD SOFA

KK 4 Fold

KK 4 Fold er en foldemadras i en mindre skala. Den er et godt valg til dig, der gerne vil bruge de mange fordele ved en foldbar tumlemadras, og samtidig ønsker et multimøbel, der kan foldes ind og ud til leg og stables til en lille puf.

Madrassen består af fire kvadratiske sammenklappelige lag og måler 50 x 50 cm som puf, og 100 x 100 cm som legeunderlag.

Se vores udvalg af KK 4 FOLD