Din kurv
Close Alternative Icon

SOVETID

Petite Collection er navnet på vores nye serie af lækre børnetekstiler. Som et naturligt supplement til by KlipKlaps nuværende sortiment, dækker Petite Collection over en række accessories til børneværelset. Heriblandt sengerand, babynest, svøb og sengetøj.

Søvn er et hovedelement i livet. Specielt i det tidlige babystadie er søvn en luksusvare for både forældre og barn. Derfor har vi sat en ære i at designe en kollektion af eksklusive søvn-accessories, der både er æstetisk tiltalende og samtidig er medvirkende til at give dit barn de bedste forudsætninger for en tryg og behagelig søvn. De tidløse print og farver kan gå i arv til yngre familiemedlemmer, uanset køn. Designet er bl.a. inspireret af nostalgiske sommerminder, fransk tapet og det smukke stedsegrønne lauerbærblad, med navne som Wild flower, Honey leaf og Laurel leaf. Hele kollektionen er OEKO-TEX 100 certificeret og fri for skadelige kemikalier. Så du kan med ro i sindet lade Petite Collection danne de bedste rammer for din babys søvn.

Petite Collection kan med fordel anvendes på vores eksisterende kollektion af madrasser, som f.eks. et ekstra beskyttende og blødt lag under baby, så evt. gylp- eller mælkerester ikke trænger direkte ned i madrassen.